4 år mere til Imagine Nørrebro og Projektakademiet

Imagine Nørrebro og Projektakademiet har fået yderligere fire års økonomiske støtte fra Københavns Kommune.

Mere selvorganiseret kultur i øjenhøjde. Mere deltagelse, interaktion og samskabelse. Flere initiativrige unge med viden og værktøjer og drivkraften til at skabe værdiskabende kulturelle projekter på Nørrebro. Det er nogle af effekterne af Københavns borgerrepræsentations nylige beslutning om at forlænge den økonomiske støtte til Imagine Nørrebro og Projektakademiet som en del af Københavns Kommunes budgetaftale for 2015.

Imagine Nørrebro har gennem sin knap femårige levetid formået at sætte en lang række kulturelle initiativer på Nørrebro i søen, som har skabt deltagelse og interaktion på tværs af bydelens mange borgergrupper. Disse initiativer er opstået gennem Imagine Nørrebros Projektakademi, hvor drivkraftige unge bliver klædt på med den viden, de værktøjer og det mod & selvtillid, som det kræver at skabe kultur i øjenhøje for og med borgerne på Nørrebro.

Hoveddør

Askovfonden ser frem til gennem Imagine Nørrebro og Projektakademiet at skabe positiv forandring i Københavns mest levende bydel.