4 måde Pigeklubben har holdt ”åbent” under nedlukningen

Pigeklubben har nu været nedlukket i snart 4 måneder, og vi ved ikke hvornår vi kan lukke fysisk op for vores piger igen. Vi har derfor skulle tænke kreativt, indenfor de rammer der er blevet sat for os. Og vi har gjort vores bedste. Her er fire måder hvor vi har holdt åbent under nedlukningen:

1 // Vi er kommet hjem til pigerne

2 // Vi har spist sammen

3 // Vi har lært noget sammen

4 // Vi har præsenteret pigerne for nye mennesker

Men hvordan kan man komme hjem til pigerne og have spist sammen, når man ikke må være fysisk sammen, kan man måske tænke. For det har vi heller ikke. Vi har inviteret pigerne til, at skulle være sammen med os og hinanden – bare hver for sig. De har derfor fået udleveret en MysteryBox(/pose), hvor der var hemmelige aktiviteter, som vi skulle lave sammen. Vi har både quizzet, lavet kreative ting og lavet mad. Specielt at lave mad eller bage sammen med pigerne har været populært og en succes for vores lille fællesskab. De har fået udleveret en pose med ingredienser, og så har vi ellers leget det store tv-køkken, og pigerne har fulgt med hjemmefra.

 

Derudover, har vi også fået lavet mange online lektier og opgaver med pigerne, i de sidste mange måneder. Men det har også været en større læringsproces for både pigerne og os, personalet i Pigeklubben. Nogle gange rammer vi hovedet mod en mur, vi føler os begrænset eller vi rammer ved siden af, hvad man lige synes er fedt at lave – Men det er der, vi har fundet nye veje eller fået øje på nye muligheder.

Vi i pigeklubben har for eksempel fået muligheden for, at præsentere pigerne for nogle andre seje unge kvinder, som kan give pigerne nye muligheder. Nemlig at være sammen fysisk.  For som sagt, har vi ikke muligheden for at være noget for pigerne fysisk. De kan komme til at træne, spille spil eller andre spændende ting man kan lave udendørs. Det er vi meget spændte på, at det kommer op at køre for pigerne, og vi kan være bindeleddet mellem vores piger og de unge kvinder fra Idrætsfælleskabet.

Dog glæder vi os til den største mulighed af dem alle, nemlig at kunne holde åbent igen, og ikke bare ”åbent”.