aktiviteter

Et overblik over vores tilbagevendende aktiviteter.  Her kan du prøve nye ting eller udvikle dig i dét du brænder for.  Du kan også se mere i vores kalender.

media

Fortæl historier gennem medier i KBH+. Vi udvikler platforme til produktioner og udgivelser af blandt andet podcasts, kronikker og film. Lige nu er vi også på udkig efter flere der kan understøtte ’Ungeredaktionen’. Tjek vores kronikserie Ufiltreret og podcast produceret gennem ungeredaktionen

Så hvis du har lyst til at formidle og mangler du hjælp og kanaler til udgivelser, så kontakt Oliver på 92821292 eller Oliver.Pedersen askovfonden.dk og tag en snak om mulighederne.

movement

Sport, bevægelse og sind er fokuspunkter når vi i KBH+ facilitere aktiviteter under MOVEMENT. Vi har en stor gruppe udøvere, der faciliterer frivillig undervisning i yoga, dans (break, whacking, house og ballroom), kropspositiv bevægelse og styrketræning. Aktiviteterne finder sted i vores ’Body & Soul’ lokale, udover styrketræning, som er i vores træningscenter Gym+. Alle aktiviteter er gratis!

Tjek vores kalender for tider, beskrivelser og eventuelt guide til sign-up.

Har du lyst til at lave træninger for andre og skabe et større miljø omkring din passion? Eller har du en idé til bevægelsesaktiviteter? Så kontakt Oliver på 92821292 eller Oliver.Pedersen askovfonden.dk og tag en snak om mulighederne.

project

Vi arbejder for at fremme din lyst og dine evner til at lave projekter, ved at klæde dig på til at kunne udvikle innovative og kreative projekter og gøre det, som du brænder for.

KBH+ tilbyder Projektakadamiet for dig der er 18-30 år. En projeklederuddannelsen hvor vi uddanner projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet.

Hvis du er udenfor job/uddannelse og er mellem 18-25 år har du også mulighed for at blive en del af 16-ugers forløbet, Projekt16. I KBH+ kan du derudover hele året komme i Klubben, som har åben eftermiddag/aften.

event

I rammerne hos KBH+ kan du både skabe og opleve events indenfor mange forskellige kulturelle grene. Poesiaftener, kreacafé, talks, loppemarkeder og fællesspisninger er nogle af de arrangementer som unge er medskabere af og som vi inviterer jer ind til.

Hvis du har en idé til en event, men mangler du rammerne, kan det måske være, at vi i KBH+ kan hjælpe. Kontakt Oliver på 92821292 eller Oliver.Pedersen askovfonden.dk og tag en snak om mulighederne.

art

Kunst fylder meget i KBH+. Kunst er leg og kreative processer indenfor blandt andet teater, billedkunst og musik. I vores lokale Blackbox kan du se teaterstykker og performances eller selv være med til at skabe dem. Du kan også gå til improviationsteater med RUM hver mandag. Vi åbner snart vores galleri, hvor spirende kunstnere kan udstille deres værker. Der vil være løbende udstillinger med nye temaer og kunstnere. I vores lydstudie produceres der musik og der er mulighed for at lave koncerter i husets forskellige lokaler.

Er du kunster og vil du gerne være en del af huset? Kontakt Oliver på 92821292 eller Oliver.Pedersen askovfonden.dk og tag en snak om mulighederne.