ASKOVFONDEN FEJRER 70 års fødselsdag torsdag den 12. december klokken 13 – 17

Fordi alle vinder, når ingen taber.

Kom og vær med til at fejre at det nu er 70 år siden, at AskovFonden begyndte sit arbejde med at give udsatte mennesker styrken og modet til at tage ansvar og ejerskab for deres eget liv.

Vi er stolte af, at vi siden 1943 – også dengang på Nørrebro – har udviklet meningsfulde indsatser og sociale løsninger, som reelt skaber forandringer for den enkelte. Gennem 70 år har vi været på forkant med den sociale udvikling og har blandt andet udviklet og etableret:

  • Mødregrupper (1943)
  • Social psykiatrien (1975)
  • Døgnbehandling til piger med spiseforstyrrelser (1983)
  • SSP samarbejdet (1984)
  • Behandling af mennesker der udøver vold i familien (2001)
  • HF for psykisk sårbare (2013)

Direktør Helle Øbo:
”Med dagen vil vi gerne vise AskovFondens arbejde. Vi vil dokumentere, at socialt arbejde betaler sig – fordi alle vinder, når ingen taber. Vi vil vise vores innovative og sociale holdbare indsatser samtidig med, at vi gerne vil udfordre den socialpolitiske dagsorden. AskovFonden har igennem 70 år været proaktiv i forhold til sociale løsninger, og med fødselsdagen vil vi give dig indblik i den virkelige verden og samtidig opnå viden og have en festlig dag. ”

Aktiviteter på dagen vil være alt fra filmoptagelser, praktiske og informative workshops, oplæg og statements til fotoudstilling, graffitiværksted, malerværksted, udendørs bål, vandpibebar, debatter med visioner, musikindslag, teater og meget mere.

Tilmeld dig på paa@askovfonden.dk senest fredag den 6. december. Vi glæder os til at se dig på

Ragnhildgade 1, 2200 KBH N i vores afdeling kaldet KBH+ fra klokken 13-17.