KBH+ Klubben

KBH+ Klubben

KBH+ Klubben er for dig der gerne vil indfri dit potentiale – Alle har ret til et godt ungdomsliv

OM KLUBBEN

Klubben er et anonymt tilbud for unge mellem 18-25, og her vil du altid møde ansatte, som er klar til at være der for dig. Vi vil gerne støtte og hjælpe dig til at udnytte dit potentiale, så du kan udvikle og udfolde dig bedst muligt. I klubben arbejder vi benhårdt for at skabe et inkluderende fællesskab, hvor du som ung kan føle dig tilpas og møde andre unge i et sikkert og positivt miljø.

Klubben har 400 km2 som dækker træningsområde, billard, bordtennis, PS4 og et køkken hvor vi laver mad sammen én gang om ugen. Vi tager på forskellige udflugter og har en årlig skitur til udlandet.

I klubben er der kompetente ansatte, der kan lære dig at træne, hvordan man indgår i et socialt samspil, samarbejde med andre gennem forskellige aktiviteter og vores egen socialrådgiver, der kan hjælpe dig med brug af NemId til forskellige formål. Hun står også klar til at hjælpe dig med uddannelse, CV, Skat og problemstillinger knyttet til det at have en plettet straffeattest.

Klubben er en del af KBH+, som også laver andre spændende aktiviteter for unge samfundsborgere.

 

HVORDAN 

Hver uge tilbyder vi åbningstid 16:30 til 22:30 og i weekenden er det fra 17:00-23:30

Du er til enhver tid velkommen til at kigge forbi, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om klubben eller hvis du vil møde os.
Vi er her for dig.

Du kan kontakte klubbens leder Safih på 52 30 12 88 for at få en aftale eller møde op på adressen Emblasgade 175, 2100 København Ø

Vores tilsynsrapport kan læses her