Mød en tidligere projektakademist

Mød Sarona Sørensen tidligere akademist fra Projektakademiets team 11

Vil du lære at lave projekter der gør en forskel eller kender du nogle der vil? Så søge ind på Projektakademiet der løber fra august 2021 til maj 2022. Ansøgningsfrist d. 24. maj. Se mere her.

 

Hvorfor valgte du at starte på Projektakademiet?

Jeg har altid haft en drøm om, at lave forskellige kulturprojekter, og ville gerne have flere redskaber til, hvordan man går fra tanke og idé til et færdigt produkt/projekt.
Projektakademiet lød som det perfekte sted, at kickstarte denne drøm, især fordi man både får teori, men også hurtigt får tingene prøvet af i praksis, hvilket tiltaler mig meget.

 

Hvad er dit bedste minde fra Projektakademiet?

Det må være afslutningsfesten, fordi den ligesom satte en sløjfe på det hele. Her gik det virkelig op for én hvilken rejse man havde været på de sidste måneder, og hvor meget vi på team 11, egentlig var blevet rystet sammen, på forholdsvis kort tid.

 

Hvad var det bedste råd du fik mens du gik på Projektakademiet?  

At man godt må kaste sig ud i projekter, og blive klogere undervejs. Man behøver ikke vide alt, om alting fra starten, og hvis man er en gruppe, har man mulighed for at lære af hinanden, og bruge hinandens styrker. Alle starter et sted, og nogle gange må man også bare kaste sig ud i det, hvis man kan mærke at det er det rigtige. Den energi, skal jeg nogle gange lige minde mig selv om igen, her på den anden side, af Projektakademiet.

 

Hvilken betydning har Projektakademiet haft for hvor du er i dag?

Jeg har fra første dag, følt mig tryg og hjemme i Kbh+, og dette har været et fantastisk fundament for at udvikle sig, og skabe projekter. Udover en inspirerende undervisning, har jeg mødt mange lige så inspirerende mennesker. Jeg føler jeg er taget fra Projektakadamiet, med en god værktøjskasse, og gå på mod, som jeg kan bruge i rigtig mange sammenhænge både til at lave kulturprojekter fremadrettet, men også i livet generelt.

 

Hvis du nu skal anbefale Projektakademiet til dem, der overvejer at søge ind nu, hvad vil du så sige?

Du får en masse guld, på kort tid, som du vil kunne bruge til projekter, men også i alle mulig andre sammenhænge. Du får mulighed for at møde andre skønne mennesker med samme passion som dig, og så er der altid hjertevarme, og plads og tid til de små og store snakke, både fra Kimmie og de andre skønne mennesker i KBH+.

Hvis du gerne vil vide mere om Projektakademiet og ansøgning til næste team med opstart i slut august ser mere her