Lær Gertrud at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Gertrud Jørgensen som er vores nye projektpraktikant. Læs mere om Gertrud her.

Hvad skal du lave i KBH+?

Jeg er praktikant i KBH +, hvor jeg sidder på kontor med Kimmie og Sine. Her har jeg bl.a. fornøjelsen i at være inden over samt præge projektakademiet (nærmere bestemt Team12).

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

I 2020 gik jeg på Projektakademiet (Team11). Da jeg søgte om optagelse, sad jeg med næsen begravet i akademiske bøger – under min bacheloruddannelse – og følte en tomhed. Jeg manglede et rum, hvor jeg kunne udfolde mig kreativt. Men endnu vigtigere! Jeg manglede at få stillet min skabertrang i et bæredygtigt og inkluderende fællesskab. Det var her projektakademiet kom ind i billedet.  Siden da er jeg blevet udfordret, jeg har fået hånd om de håndværksmæssige aspekter i projektledelse, jeg har fået en øget forståelse af mig selv som leder og person, og jeg er blevet en del at et fællesskab, som aldrig stopper med at give en læring og udvikling.

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Til at skabe meningsfulde oplevelser i samarbejde med de dejlige KBH+ medarbejdere og de mange inspirerende unge mennesker i huset, der på hver deres måde er har egenskaber, der nuancerer det endelige værk. Ergo resultatet bliver aldrig ens – og det er helt fantastisk!

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Øllebrød med flødeskum – toppet af med en hjemmelavet bærkompot og hakket nødder.

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

Jeg er et socialt menneske og har behov for at omgive mig selv i godt selskab! En stjerne-selskabs-trio tænker jeg findes disse tre personligheder: Jørgen Skoubo og Nikolaj Kirk fra Nak&Æd samt Mads Christensen fra Mads & monopolet. Jørgen – fordi han kan holde hovedet kold i krisesituationer og er jæger, hvilket kan sikre os aftensmad. Nikolaj – fordi han altid holder humøret og optimismen højt, uanset vind og vejr! Derudover er han en eminent kok, der kan lave lækkert (gennemstegt) mad, så vi ikke dør af madforgiftning. Mads – fordi jeg altid har drømt om at være i monopolet og det kunne helt sikkert være god underholdning rundt om bålet efter lækkert hjemskudt aftensmad. Livet på en ødet ø er lidt sjovere med tre mænd – er det ikke det man siger?

Yndlingsfilm?

En yndlingsfilm er tidsbestemt – lige nu er jeg meget glad for serien normale mennesker. Det sagt – Happy feet er altid en sikker vinder på en regnvejrsdag!

Yndlingsbog?

Har ikke læst den endnu, da den først kommer på markedet snart, men jeg kan mærke at Orgasmebogen af Kristine Tiedt. Orgasmebogen er en tegneserie, der handler om seksualitet og lyst, der er fortalt satirisk gennem sine tre karakter: kvinden, eksperten og KUSSEN!

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

At tage på eventyr!