NØRREBYT – GIV DET VIDERE

Lørdag d. 19 september mellem 11-17 holder Projektakademiets team 12 deres første event ved navn “Nørrebyt – Giv det videre”.

Konceptet for eventet er “Kom med det, du vil give, og gå med det, som gør dig glad.”.

Dagen vil byde på byttemarked, musik, aktiviteter og nye møder med din Nørrebro-nabo over en gratis kop kaffe.
Nørrebyt er helt pengefrit. I stedet for at betale, kan du få mad eller en kop kaffe, hvis du deler din drøm for Nørrebro med os. Således bygger Nørrebyt-konceptet på en forståelse af, at der er andet i verden end penge der skaber værdi mellem mennesker. Her er det mødet mellem naboer der er i højsædet og ikke hvad man her eller ikke har. Så hvis dette lyder som noget for dig – så duk op med dine aflagte sager og nyd en hyggelig- og gratis dag med dine naboer.
Programmet før dagen:
Praktisk: Arrangementet følger regeringens retningslinjer ift. Corona. Arrangørerne vil sørge for, at der er stationer, hvor der afsprittes. Der er 50 pladser til hver aktivitet, som tildeles efter først-til-mølle-princippet på dagen. Byttemarkedet er udendørs og der bliver sørget for, at der holdes korrekt afstand.Når I ankommer med jeres genbrugsguld, vil vi hjælpe jer med at placere det de rigtige steder. Hvis der kommer trafik, vil man blive anvist til at vente i kø til byttemarkedet.
“Nørrebyt – Giv det videre” er stablet på benene i samarbejde med Buddha Bikes, L.O.W. og Bolsjefabrikken.