Professionel

Vi arbejder med og for unge. Vi huser det gode ungdomsliv gennem kultur, fællesskaber og mangfoldighed. Sammen skaber vi vejen til en bedre fremtid. 

I KBH+ findes et miljø, hvor unge gennem aktiv deltagelse er med til at forme hverdagen i huset. Her er musik, kreativitet, visuel kunst, teater, mad og bevægelse platformen for fortællinger og udvikling. Vi tiltrækker og involverer unge mennesker mellem 14 og 30 år gennem kulturelle projekter, og netop kulturen – og det at få sin stemme hørt – kan være en motivation for de unge til at engagere sig i KBH+.

En af vores målsætninger er aktivt at opsøge samarbejdspartnere, der kan være med til at løfte vores aktiviteter. Vi rækker både ud, når vi synes det ville være interessant at få en ekstern partner med i et forløb, men vi er også meget glade for at blive rakt ud til, hvis vi har noget du ser værdi i.

Vi kan som kulturhus tilbyde lokaler til events og har en teatersal, et event-space, en café med køkken, et yoga studie og udendørsfaciliteter når vejret er til det. Vi arbejder altid med vores unge i fokus og alle projekter vi søsætter har unges udvikling som vigtigste element.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte vores direktør Stine Hamburger

 

Du kan læse mere om vores metoder og arbejde med unge her