FREMTIDSAKDEMIETS FORLØB PROJEKT16 – Skal du være med?

Næste hold af Fremtidsakademiets Projekt16 starter i Februar 2021. Tilmeld dig allerede nu (læs mere nederst), og vi starter op med individuelle samtaler så vi kan lære hinanden at kende inden holdet starter.

Projekt16 er for dig udenfor job og uddannelse og består af 16 uger i KBH+ hvor du bliver en del af et lukket hold med andre unge mellem 18-25 år. Der er undervisning tirsdag, onsdag og torsdag på faste tidspunkter. KBH+ er et stort hus med mange muligheder og vi tilpasser undervisningen efter hvilke interesser og behov I har på holdet. Forløbet og undervisningen i Projekt16 skabes altså af de unge der er med på holdet – designet sker altså gennem co-creation.

Hos KBH+Fremtidsakademiet træner vi både hjerne, sind og krop – for det hele hænger jo sammen og har brug for opmærksomhed. Derfor indeholder Forløbet Projekt16 både fysiske, kreative og faglige workshops. Vi vil tilbyde disse linjefag, hvor du skal vælge 2 linjer:
Journalistik og formidling
Musik
– Video
– Litteratur
– Visuel Kommunikation (design og udarbejdelse af kommunikation gennem visuelle midler som grafik, lys, foto m.m.)

Udover de fælles aktiviteter får du også ugentlige individuelle samtaler med vores socialrådgiver og en mentor. Vi tilbyder støtte og hjælp til de problemer eller forhindringer, som du står med her og nu, uanset om det handler om at navigere i systemet, starte på en frisk eller finde en ny vej.

Du vælger din egen mentor, der følger dig i dit KBH+ forløb, og vil støtte dig i at sætte mål og vise dig muligheder.

Hvis du vil vide mere om Projekt16 kan du ringe til vores socialrådgiver Malan Hentze, hun fortæller gerne mere og besvarer dine spørgsmål. Du kan træffe hende på telefon 22139561.

For at tilmelde dig, skal du kontakte dit jobcenter eller din sagsbehandler. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør det så ring til os.

Hvis du tilhører Jobcenter Københavns, så har de brug for disse oplysninger: projekt nr. F353, Fasit-tilbudsnummer 3259795.

Hvis du tilhører Ungecentret Frederiksberg, skal du bare kontakte din sagsbehandler og anmode om at blive visiteret til Fremtidsakademiets Projekt16.