KBH+ Projektakademiet

En kreativ uddannelse i hjertet af København

På Projektakademiet får du en unik kombination af en seriøs projektlederuddannelse og en mulighed for at rykke dig personligt. Du vil fra dag ét arbejde med udvikligen af virkelige projekter.

På Projektakademiet uddanner vi kreative, handlekraftige kulturskabere! Vi uddanner projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet. Vi arbejder for at fremme din lyst og dine evner som kulturskaber ved at klæde dig på til at kunne udvikle innovative og kreative projekter og gøre det, som du brænder for.

Projektakademiet er en projektlederuddannelse for kulturskabere. Uddannelsen for næste team varer 10 måneder (fra august2022- maj2023).

Opstart af team: Ultimo august 2022.
Ansøgningsfrist: D. 2. Maj 2022

Tilmeld dig mailingliste med information om optagelsesdatoer og nyhedsbrev mv. her (kommer ca. 3 gange årligt)

På Projektakademiet vil du arbejde med en bred vifte af temaer som innovation, fællesskab, drømme, trivsel, tryghed, bæredygtighed, engagement, mangfoldighed, møder og dialog på tværs mm..

Vi laver projekter i samarbejde med forskellige partnere. Gennem tiden har vi samarbejdet med Nørrebro Teater, Københavns Musikteater, Rapolitics, Medborgerne, Ungdommens Røde Kors, Dansk Arkitektur Center, Teater Grob, Metroselskabet, 48 TIMER, Nørrebros Lokaludvalg, Københavnerteamet, Rabarberbladet, Statens Museum for Kunst, Miljøpunkt Nørrebro, TagDel, Hot Spot Nørrebro, Right to Movement, Blågardens Bibliotek, 2200Kultur og Verdens Kulturcenter m.fl.

På Projektakademiet skaber vi et læringsrum og et eksperimentarium for dig, hvor vi ønsker at give dig værktøjer, viden, mod og mulighed for at prøve kræfter med at skabe innovative projekter. Det er dig selv, der gennem kreative processer kommer frem til, hvordan et projekt kan udformes, så det bidrager til at skabe positive forandringer. Det gør du i samarbejde med borgere, organisationer, foreninger, virksomheder, kommunale aktører mm..

ansøgnu0

ansøgnu

studerende