Projektakademiets unge bygger kolonihaver på Nørrebro

Hoveddør

Så er byggeplanerne for kolonihaver på Den røde plads på Ydre Nørrebro sat igang. Vores unge på Projektakademiet står for at udvikle et af 48-timer festivalens centrale mødesteder og har lagt sig fast på idéen om at bygge kolonihaver på pladsen sammen med byens borgere og festivalens besøgende gæster. 48-timer festivalen er Nørrebros egen kulturfestival, som på 48 timer giver en smagsprøve på alle de spraglede, spændende og skæve kulturelle ting, som der sker på Nørrebro.

Projektakademiet er en projektlederuddannelse for unge kulturelle og sociale entreprenører og de unge har taget på sig at arbejde sammen med forskellige aktører på Nørrebro; organisationer, kulturinstitutioner, ildsjæle mv. om forskellige kulturelle og sociale opgaver. 48-timer har bedt de unge om hjælp til at udvikle mødestedet på Den røde plads, så den under festivalen synliggør de særlige kendetegn ved bydelens kulturelle og sociale liv, som netop er festivalens formål.

Kolonihaver på den røde plads er en del af 48-timer festivalen, som ligger fra fredag eftermiddag til søndag aften d. 25.-27. april.

Se mere om Projektakademiet

Læs mere om 48-timer festivalen