#SoMore

somore_header

 

Vi kan nu tilbyde nye tiltag fokuseret på at give virksomheder, så vel som socialøkonomiske virksomheder, foreninger og privatpersoner der går med en iværksætteridé i at integrere borgere på kanten af arbejdsmarkedet i deres virke.Tiltagene er udarbejdet i samarbejder med KPH fra Vesterbro og Væksthuset, financieret af Københavns Erhvervsservice. De samlede tiltag kalder vi #SoMore og ved at kalde tiltagene #SoMore lægger vi også op til en online debat, hvor vi gerne vil høre jeres holdninger og erfaringer omkring integrering af udsatte borgere i arbejdslivet. Deltag gerne i debaten via de sociale media ved at hashtage jeres holdninger og deltag i #SoMore mange tilbud.  Få et hurtigt overblik over #SoMore her under.

 


 

Det første tiltag vil være en enkelt dags Social Business Camp hos KBH+ 6.november kl.8:00 til 14:00. Her vil tømmervirksomheden, Logik og Co. give et indgående i indblik i deres forretningsmodel og integrering af udsatte borgere -og problematisere emnet, ikke mindst.Dernæst vil vi gå i dybden med Social Business Model Canvas. Læs det fulde program her og tilmeld dig via eventbride. Ring til Iben Nova Rask på 26 81 38 40, hvis du har spørgsmål.

 


#SoMore tilbyder også en mere dybdegående bootcamp hos KPH  på Vesterbro, KPH Social Bootcamp i samarbejde med Creatures. Dette forløb vil klæde dig på til at kunne søge ind på Social Kapitalfondens SocialStartupprogram. Ansøgningsfristen er d.6.november. Læs mere her under.

 

 

#SoMore tilbyder også KBH+Mentorships, der er rettet mod virksomheder der vil dygtiggøre sig i at beskæftige borgere på kanten af arbejdsmarkedet i deres virke eller socialøkonomiske virksomheder der allerede beskæftiger udsatte borgere kan søge en mentor der kan styrke deres faglige profil og gøre dem mere økonomisk bæredygtige. Ansøgerne kan både komme til os med en mentor som de ønske financiering til eller fremlægge deres behov, så finder vi en stærk mentor via vores netværk. Ring til Iben Nova Rask på 26 81 38 40, hvis du har spørgsmål.  Læs mere her.