Projekt 16

Projekt 16

Er en mulighed for dig, der står uden job og ikke er i gang med en uddannelse.

Projekt16 består af 16 ugers undervisning i KBH+, hvor du bliver en del af et hold med andre unge mellem 18-28 år. Der er undervisning tirsdag, onsdag og torsdag på faste tidspunkter. KBH+ er et stort hus med mange muligheder, og vi tilpasser undervisningen efter hvilke interesser og behov, I har på holdet. Forløbet og undervisningen i Projekt16 har en stor grad af medindflydelse, så holdet får den bedst mulige hverdag sammen.

Hos KBH+ træner vi både hjerne, sind og krop – for det hele hænger sammen og har brug for opmærksomhed. Derfor er alt indhold på Projekt16 bygget op af kreative og faglige workshops, hvor vi arbejder med fremtidsværksted, personlig udvikling samt fysisk- og mental sundhed. Derudover har alle unge på holdet mulighed for at afprøve og vælge imellem vores linjefag; elektronisk musik og visuel kommunikation.

Vi har fokus på, at Projekt16 skal være et trygt sted at komme, at der er plads til forskellighed, og at du bliver klogere på dig selv og din fremtid.

Udover de fælles aktiviteter får du også ugentlige individuelle samtaler med en socialrådgiver og med en mentor. Vi tilbyder støtte og hjælp til de problemer eller forhindringer, som du står med her og nu, uanset om det handler om at navigere i systemet, starte på en frisk eller finde en ny vej.

Din mentor følger dig i dit KBH+ forløb og vil støtte dig i at sætte mål og vise dig muligheder.

Hvis du vil vide mere om Projekt16 kan du ringe til vores socialrådgiver Malan Hentze, hun fortæller gerne mere og besvarer dine spørgsmål. Du kan træffe hende på telefon 22139561.

Næste hold Projekt16 starter 24. januar 2022. Tilmeld dig nu, og vi starter op med individuelle samtaler 5. januar, så vi kan lære hinanden at kende inden holdet starter.

For at tilmelde dig, skal du kontakte dit jobcenter eller din sagsbehandler. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør det så ring til os mobil 2213 9561.

Hvis du tilhører Jobcenter Københavns, så har de brug for disse oplysninger: projekt nr. F353, Fasit-tilbudsnummer 3259795.

Hvis du tilhører Ungecentret Frederiksberg, skal du bare kontakte din sagsbehandler og anmode om at blive visiteret til Projekt16.