Ung

KBH+ er et ungehus for dig der er nysgerrig på dig selv og andre. Her skabes der projekter og fællesskaber med kultur, kunst og bevægelse som katalysator.

KBH+ er et sted for dig. Her findes et kulturmiljø, som du selv er med til at forme. Vi bruger kreativitet, visuel kunst, teater, bevægelse, håndværk, mad og musik som platform for at finde ud af hvem vi er og hvad vi kan. Huset har særligt fokus på unge mellem 18-30 år – dog er alle velkomne!

Vores fysiske rammer er fundamentet for at kunne mødes og for at kunne skabe sammen. Vi har Café Plus, som er et stort lokale, der blandt andet bruges til poesiaftener, kreacafé, fællesspisning eller bare til et spil kort og en kaffe. Lige nu har caféen ikke dagligt åben, men det arbejdes der på (hvis du har lyst til at være café-frivillig, så skriv til Oliver – se kontakt nederst).

Huset rummer også ’Blackbox’, som inviterer til teaterstykker og andre performances. Lokalet ’Body & Soul’ har hver dag gratis aktiviteter som yoga, dans og improvisationsteater. Er du til musik eller podcast har vi et lydstudie og er du til styrketræning og boksning har vi GYM+, som er vores træningscenter.

Det vigtigste er, at det er dig, som er med til at skabe aktiviteterne! Lige meget om det er dig der er underviser, performer, har planlagt det, eller at du blot er deltager – så er du med til at skabe oplevelsen og fællesskabet.

 

Vi arbejder altid med dine individuelle behov og har du en idé til eller et ønske om noget du vil prøve af, så finder vi ud af hvordan vi kan få det til at ske! Huset kan blive springbrættet for dine projekter, events og idéer. Udover sparring på kulturfronten, har vi en socialrådgiver ansat til at hjælpe dig med mere personlige udfordringer, hvis der er behov for det.

KBH+ tilbyder samtidig  Projektakadamiet for dig der er 18-30 år. En projeklederuddannelsen hvor vi uddanner projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet.

Hvis du er udenfor job/uddannelse og er mellem 18-25 år har du også mulighed for at blive en del af 16-ugers forløbet, Projekt16. I KBH+ kan du derudover hele året komme i Klubben, som har åben eftermiddag/aften.

Se mini-dokumentaren om KBH+ nedenunder og få et lille indblik i huset og nogle af de projekter der er spiret.

Vi glæder os til at se dig!