KBH+ Redaktionen

KBH+ Redaktionen er de unges kanal - her udforsker unge engagerede i huset formidling via forskellige medier. Det er et eksperimenterende rum med plads til læring, udvikling og store drømme.

I første omgang har Redaktionen givet sig i kast med podcastmediet - og herunder kan du lytte til hvad der kom ud af det. God fornøjelse.

slaraffenland

Slaraffenland – #1: Kært barn

Kært barn har mange navne, men hvad gør du hvis dit navn er en forhindring?

Vi møder en kvinde der valgte at blive til en anden for at blive set som den hun er.

Af: Anna Holmfeld

FTFa’s kollega-podcast #1: En pauseknap på vej til arbejde

Gode kolleger, stærk arbejdskultur, samarbejde på tværs. Det er alt sammen buzzwords på dagens arbejdsmarked. Men hvordan bygger man bro mellem kolleger, der arbejder i forskellige afdelinger og i forskellige byer? FTFa er fuld af kolleger, der gerne vil tale mere med hinanden, end de har tid til i hverdagen. Denne podcastserie skal være med til at korte vejen mellem kollegerne.

Af: Lene Thrysøe Søemod

 

spoor

Senfølger – Hvad vil det sige?

Seksuelle overgreb kan have langvarige konsekvenser, fysisk, psykisk og socialt, og der er særlig risiko for senfølger, hvis det er foregået i barndommen eller ungdommen. Men hvad indebærer det egentlig at have senfølger af seksuelle overgreb?
 

Af: Bolette Westerholt

Læs mere om Landsforeningen Spor lige her

 

minced-meat-1747910_1920

Oksekødsdilemmaet – Skal kærligheden blomstre? Så var dine ord.

I Oksekødsdilemmaet præsenteres du for en lille bid af virkeligheden, hvor en klimavenlig kommentar bliver enden på en mulig romance.

Af: Karla & Anne Lykke

 

drummers-642540_1920

Grænser – Personlig udvikling

Hvordan kan en udfordrende situationen udvide ens personlige kapacitet? Lyt med til Sylvesters historie om hans tid i Livgarden, samt hvad han lærte en kold dag i januar måned.

Af: Jonas Præstmark Højstrup Christensen